JE LICHAAM

Van borsten, baarmoeder en eierstokken tot de V van vagina, jouw vrouwenlichaam is het neusje van de zalm. Maar gierende hormonen, vermoeidheid, stress en allerhande kwalen gooien soms roet in het eten. Niet getreurd! Je leest hier de beste natuurlijke tips.

herfst

Dit doet de herfst allemaal met je lichaam

De herfst heeft effect op je lichaam. Van je biologische klok tot aan je eetgedrag, gewrichten, schildklier en stemming. Hoe dat zit, lees je hier!

Verkoelende Rozen/Lavendelspray

Waan je in een Zuid-Franse bloementuin maar dan zonder de hitte met deze instant verkoelende Rozen/Lavendelspray! Je maakt het in een handomdraai zelf met maar 2 natuurlijke ingrediënten.

Koud afdouchen, beter dan espresso!

De ochtendstond heeft goud in de mond zeggen ze…voor de ochtendmensen wel ja. Voor alle anderen die meer moeite hebben met opstaan is het eerder een dood vogeltje. Enter koud afdouchen, jouw hulpmiddel om energiek aan je dag te beginnen!

Tips bij een blaasontsteking

Natuurlijke tips bij blaasontsteking

Een blaasontsteking is een kwaal waar wij vrouwen sneller last van hebben. Met deze natuurlijke tips ben je er op tijd bij óf kom je er sneller vanaf.

Hormonen en stemming

Dit doen hormonen met je stemming

Hormonen hebben grote invloed op je gevoel én je dagelijkse bezigheden. Dit is wat hormonen met je stemming doen

Rimpels voorkomen doe je zo!

Wat moet je weten om rimpels te voorkomen? Dit zijn de dingen die je zelf kunt doen om een zichtbaar gladdere huid te krijgen en er jonger uit te zien.

Koud hebben

Waarom vrouwen het sneller koud hebben

Het koud hebben is voor ons vrouwen zo ongeveer een gegeven waar we niet omheen kunnen. Stellen we ons aan? Of is er een reden waarom ons dat overkomt? Vrouwen hebben het echt vaker koud dan mannen. Maar hoe komt dat dus?

Stemmingswisselingen en andere PMS klachten

Stemmingswisselingen en andere PMS klachten

Last van stemmingswisselingen en andere klachten voor je menstruatie? Dan heb waarschijnlijk last van PMS, ofwel premenstrueel syndroom. Maar er is wat tegen te doen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang elke maand de beste insider tips & tricks op het gebied van natuurlijke gezondheid.

Bestel het boek
Krachtvoer voor Vrouwen

Bruisend van de energie, vergezeld van een top humeur, stralende huid en een menstruatiecyclus die als een geoliede machine verloopt, welke vrouw wil dat nou niet?