KRACHTVOER
VOOR VROUWEN

Krachtvoer voor vrouwen is hét platform voor natuurlijke vrouwengezondheid. Het is onze missie vrouwen te helpen en te bekrachtigen om op een natuurlijke wijze lekker in hun vel te zitten.

Het platform

We begrijpen als geen ander dat je tegenwoordig als vrouw nogal wat op je bordje hebt liggen; werken, je liefdesleven, misschien wel kinderen, tijd voor je vrienden, tijd voor jezelf en daarnaast wil je ook nog gezond zijn en er goed uitzien. Daar kan je wel een steuntje bij in de rug gebruiken toch? Het is onze missie om vrouwen te helpen en te bekrachtigen. Dat doen we door onze kennis, gebaseerd op jarenlange ervaring, met je te delen. Op krachtvoer voor vrouwen lees je op herkenbare en vaak humoristische wijze hoe je lichaam werkt en krijg je de beste tips en tricks op het gebied van natuurlijke gezondheid. 

Hetty Crèvecoeur

Krachtvoer voor Vrouwen is een initiatief van Hetty Crèvecoeur. 

Hetty Crèvecoeur (1980) is gezondheidsdeskundige met een jarenlange achtergrond in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie en een associate degree in seksuologie.

Het is haar missie om vrouwen te bekrachtigen en  te helpen hun lichaam, uiterlijk en geest een natuurlijke boost te geven. Hetty is auteur, geeft lezingen, schrijft over (vrouwen)gezondheid en is als expert regelmatig te zien bij  het programma Koffietijd.

Bestel het boek
Krachtvoer voor Vrouwen

Bruisend van de energie, vergezeld van een top humeur, stralende huid en een menstruatiecyclus die als een geoliede machine verloopt, welke vrouw wil dat nou niet?