Boost je neurotransmitters en voel je on top of the world!

In je hoofd is het net een chemische fabriek. Allerlei stofjes bepalen je stemming en gevoel. Zelf heb je daar voor een deel invloed op, zo kun je je neurotransmitters een positieve boost geven. Hoe? Dat lees je hier!

Tips bij een blaasontsteking

Natuurlijke tips bij blaasontsteking

Een blaasontsteking is een kwaal waar wij vrouwen sneller last van hebben. Met deze natuurlijke tips ben je er op tijd bij óf kom je er sneller vanaf.

De schone slaapster

Doornroosje had het goed voor mekaar, niks geen deadlines, jengelende kinderen of mantelzorg. Nee hoor, die lag gewoon een paar jaar heerlijk te pitten. Jaloersmakend

Krachtvoer voor de overgang

Krachtvoer voor de overgang

Krachtvoer voor de overgang, wat kun je het beste wel en niet eten tijdens de overgang? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Aankomen door stress

Dit doet stress met je gewicht

Aankomen door stress, de één ontkomt er niet aan, terwijl de ander juist door de stress afvalt. Hoe dat kan, lees je hier!

Sterke botten

3 tips voor sterke botten in de overgang

In de overgang is het belangrijk extra goed voor je botten te zorgen. We hebben 3 tips voor je die je helpen bij het krijgen van sterke botten.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang elke maand de beste insider tips & tricks op het gebied van natuurlijke gezondheid.

Bestel het boek
Krachtvoer voor Vrouwen

Bruisend van de energie, vergezeld van een top humeur, stralende huid en een menstruatiecyclus die als een geoliede machine verloopt, welke vrouw wil dat nou niet?