Recept: Power Pineapple Smoothie | Krachtvoer voor Vrouwen

Recept: Power Pineapple Smoothie

Wil je meer energie? Dan helpt het als je gezond eet en je spijsvertering goed werkt. Deze heerlijke powersmoothie vangt twee vliegen in 1 klap!

Voor voldoende energie is het belangrijk om goed te eten, maar het is nét zo belangrijk dat wat je eet ook goed afgebroken wordt door je spijsvertering anders kan je niets met al die fijne voedingsstoffen.
Ananas is dan het perfecte fruit om je spijsvertering een handje te helpen. Het bevat het enzym Bromelaïne wat helpt om eiwitten en vetten goed af te breken en om te zetten zodat je cellen er uiteindelijk energie van kunnen maken. Daarnaast bevat deze lekkere smoothie hennepzaadjes; de pareltjes van moeder natuur.
Hennepzaadjes bevatten veel goed opneembare eiwitten die zorgen voor gelijkmatige energieafgifte en een vol gevoel. Met twee eetlepels zit je al snel aan zo’n 6,5 gram eiwit. Al met al de perfecte smoothie om je dag energiek te beginnen! Dit heb je nodig voor je powersmoothie:

Ingrediënten

  • 1/4 ananas
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 banaan
  • 2 eetlepels hennepzaad
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl kokosolie

Benodigdheden

  • Blender

Bereiding

Snijd de schil van de ananas en pel de banaan, snijd in kleine stukjes en doe alle ingrediënten in de blender en mix. Schenk in een glas en enjoy!

deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail

beste supplementen voor dagelijks gebruik

Geef jezelf een boost met deze Daily Essentials! De beste supplementen, speciaal geselecteerd door Krachtvoer voor Vrouwen voor jou. Goed opneembaar, hoog gedoseerd én volledig natuurlijk.

Ook interessant

Vergelijkbare artikelen

Recept: Power Pineapple Smoothie

Wil je meer energie? Dan helpt het als je gezond eet en je spijsvertering goed werkt. Deze heerlijke powersmoothie vangt twee vliegen in 1 klap!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang elke maand de beste insider tips & tricks op het gebied van natuurlijke gezondheid.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website ervaring te verbeteren.