Krachtvoer voor Vrouwen logo 4x
Search
Close this search box.
pistache powerballs-krachtvoer voor vrouwen

Pistache Powerballs

Rond vier uur daalt je energieniveau vaak onder het vriespunt en is geen droppot nog veilig voor je. Niet met een slimme middagsnack! Deze Pistache Powerballs geven je een gezonde energieboost en zijn ook nog eens super lekker!

De combinatie van gezouten pistachenoten en dadels is onweerstaanbaar én functioneel. Zout staat vaak in een slecht daglicht, maar wist je dat je dagelijks een beetje zout nodig hebt om je bijnieren goed te laten functioneren? Deze kleine orgaantjes spelen een belangrijke rol in je energiehuishouding. Gezouten pistachenoten zijn dan ook een ideale snack als je wat sloom bent, zeker als je ze combineert met dadels. De natuurlijke suikers uit de dadels tezamen met het vleugje zout geven je energie, terwijl de eiwitten uit de pistachenoten je bloedsuikerspiegel in toom houden. Dit heb je nodig voor de Pistache Powerballs:

Ingrediënten (4 stuks):

  • 2 handjes gezouten pistachenoten
  • 2 medjoul dadels
  • Handje hennepzaadjes

Bereiding:

Ontdoe de Medjouldadels van hun pit en snijd in stukjes. Kook wat water en giet over de dadels totdat ze onder staan. Pel ondertussen de pistachenootjes en hak ze goed fijn. Giet de dadels af en kneed door de gehakte nootjes. Maak 4 balletjes en rol deze door het hennepzaad. Laat een paar minuten afkoelen in de koelkast en smikkelen maar!

 

Lees ook

deel dit artikel

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-mail
Ook interessant

Vergelijkbare artikelen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang elke maand de beste insider tips & tricks op het gebied van natuurlijke gezondheid.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website ervaring te verbeteren.