6 geheimen om je relatie fris en spannend te houden | Krachtvoer voor Vrouwen
relatietips-krachtvoer voor vrouwen

6 geheimen om je relatie fris en spannend te houden

Is je relatie een beetje ingedut? Met deze 6 geheimen geef je je liefdesleven gegarandeerd een boost!

Verliefd worden is in een oogwenk gedaan maar na een tijd zijn de vlinders lang en breed gevlogen. Daar is gelukkig wel liefde voor in de plaats gekomen en daar moet je een beetje je best voor blijven doen, zeker als je al jaren samen bent. Deze 6 geheimen geven je relatie een boost!

Tip 1: Wees de leukste

In een relatie reageer je constant op elkaars gedrag, vaak zonder dat je het doorhebt. De verwachtingen stapelen in een donker hoekje op. Dus zit je verbolgen te wachten tot de ander eindelijk eens naar je luistert of aan jouw eisen gaat voldoen. Draai het eens helemaal om en wees zélf de leukste, of in andere woorden doe voor je partner, wat je wil dat hij voor jou doet. Wil je gehoord worden? Luister dan zelf beter. Wil je aandacht? Geef je partner dan meer aandacht. Mis je spanning in je relatie? Trek dan zelf de stoute schoenen of een stout pakje aan.

Tip 2: Verzorg jezelf

Hoe langer je bij elkaar bent, hoe vertrouwder het wordt. Je partner heeft je in al die jaren dan ook in alle verschijningsvormen gezien. Na verloop doe je minder moeite doen en komt je huispak regelmatig uit de kast. Hoe anders was dat toen je net verliefd was? Reken maar dat je aandacht aan je uiterlijk besteedde en uren voor de spiegel stond voor de perfecte look. Haal dat gevoel weer naar boven verzorg jezelf goed. In de eerste plaats voor jezelf, het geeft je een goed gevoel en dat straal je ook weer uit. Zo breng je die sparkle van het begin weer terug.

Tip 3: Stay sexy

De seks schiet er na verloop van tijd vaak bij in, want moe, stress, kinderen, netflix, saai enzovoort. Dat is superzonde, want seks is de lijm in je relatie. Natuurlijk hoef je niet elke dag van bil, maar regelmatig vrijen zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk in contact met elkaar komt. En ja soms moet je daar echt even zin voor maken. Vaak komt die zin vanzelf als je begint met vrijen. Merk je dat je libido echt heel laag is? Dan kan je eens Maca proberen. Deze knol geeft meer energie, reguleert je hormoonhuishouding en geeft je libido een boost.

Tip 4: Blijf geïnteresseerd

Als je al een tijdje bij elkaar bent, heb je het idee dat je precies weet hoe je partner in elkaar zit. Maar niets zo veranderlijk als een mens. Iedereen ontwikkelt zich, ook je partner. Blijf dus altijd geïnteresseerd en bezie je partner elke dag weer met frisse ogen, hij zou je nog wel eens kunnen verrassen.

Tip 5: Toon respect

We kennen allemaal van die stellen die constant op elkaar lopen te vitten ook als jij er bent. Behoorlijk gênant. Toch gebeurt het vaak dat in de loop van de tijd het respect naar elkaar toe steeds minder wordt. Tegen je partner doe je vaak gemener en botter dan je ooit tegen iemand anders zou zijn. Niet doen! Want harde woorden in een ruzie worden niet snel vergeten. Ze vormen minischeurtjes in je relatie. Probeer altijd respectvol te blijven en let op je woordkeuze. Het respect wat je geeft, krijg je ook terug.

Tip 6: Manage je verwachtingen

Sprookjes en romantische films prenten ons al van jongs af aan in dat er 1 grote ware liefde is, die ons zal verlossen van al ons lijden en ons oneindig gelukkig gaat maken. Nou haal jezelf maar snel uit die droom. Want je geluk in iemand anders handen leggen is nooit verstandig. Bovendien is het ook niet eerlijk die verantwoordelijkheid bij een ander te leggen. Maak jezelf in de eerste plaats gelukkig, dan zit je zo vol met liefde dat je die makkelijk aan een ander kan schenken.

deel dit artikel

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-mail
Ook interessant

Vergelijkbare artikelen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang elke maand de beste insider tips & tricks op het gebied van natuurlijke gezondheid.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website ervaring te verbeteren.