Natuurlijk VitBox, voor alle krachtvrouwen!

Lekker energiek het nieuwe jaar beginnen met de Natuurlijk VitBox. Nu tijdelijk van € 115 voor maar € 35. Get it while it's hot!

Als je ons al een tijdje volgt dan weet je het: wij vinden alle vrouwen, krachtvrouwen. In samenwerking met vitortho.nl hebben we daarom speciaal voor jou een healthbox samengesteld. In de Natuurlijk VitBox vind je alles om lekker Vit(aal) en bruisend in je vel te zitten! Nu tijdelijk van € 115,- voor maar € 35,-! Wees er snel bij want op=op.

Wat zit er in de VitBox?

Vitortho meer-in -1 Vrouw

De Meer-in-1 Vrouw multivitamine met de beste vitamine- en mineraalverbindingen van VitOrtho is speciaal samengesteld voor jouw vrouwenlichaam. Deze multi bevat biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, foliumzuur en B12, ijzer in een goed opneembare vorm en natuurlijke vitamine E. Daarnaast is cranberry, maca, co-enzym Q10 en astaxanthine toegevoegd om je lichaam optimaal te ondersteunen.  

Ashwagandha KSM-66®

Dit kruid wordt al eeuwenlang gebruikt en werkt ontspannend, draagt bij aan je emotionele balans en is een anti-oxidant. Het bevat een hoge concentratie van de werkzame stof (withanolides 5%).
Met dit krachtige duo kom je de dag wel door!

 

 

Boek Krachtvoer voor vrouwen

 

In het boek Krachtvoer voor vrouwen staat alles wat je wil weten om je lichaam en uiterlijk een natuurlijke boost te geven. Vol met handige weetjes, tips en achtergrondinformatie!

 

 

 

Kortingsvoucher van 25% op Natuurlijk Fit programma van Krachtvoer voor vrouwen

Dit 3-daagse programma helpt je op een makkelijke en vooral leuke manier je energieniveau te verhogen. Je krijgt makkelijke recepten en tips & tricks. En met de handige boodschappenlijst haal je alles in 1x in huis. Het enige wat je hoeft te doen is het dagschema te volgen. Ook leuk om samen met je vriendin te doen!

Daarnaast zitten er in de box nog veel meer leuke, energieke verassingen 🤩

 

deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail
Ook interessant

Vergelijkbare artikelen

Recept: Proteïne Powerkoekjes

Met deze Proteïne Powerkoekjes kom je de dag wel door! Ze bevatten o.a. havermout en wei proteïne die ervoor zorgen dat je lekker lang vol zit.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang elke maand de beste insider tips & tricks op het gebied van natuurlijke gezondheid.