Online consult | Krachtvoer voor Vrouwen

Online consult

Ontvang eén op één advies over je gezondheid van ervaren expert Hetty Crèvecoeur.
Boek snelle resultaten met een natuurlijke aanpak. Inclusief op maat gemaakt, persoonlijk behandelplan. 

Gezien bij:

RTL4 logo
GezondNU logo
Zin tijdschrift logo
AVogel logo
Koffietijd logo

Op maat gemaakt en persoonlijk advies

Wil je weer energiek en fit in je vel zitten? Ben je het zat om last te hebben van overgangsklachten of andere hormonale ongemakken? Slik je supplementen, maar twijfel je of het wel de goede zijn?  Kan je stemming wel een  boost gebruiken of krijg je die hardnekkige kilo’s er maar niet af? Wil je gezonder leven en er beter uit zien op een natuurlijke manier, maar weet je simpelweg niet waar te beginnen?

Is op het antwoord op één of meerdere van deze vragen ja? Dan is een persoonlijk online consult met gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur wat voor jou!
Een één op één gesprek in een beveiligde en vertrouwde omgeving.

Online consult, zo werkt het!

Tijdens het intakegesprek maakt Hetty jouw wensen en doelen helder en stelt ze je vragen om een gedetailleerd beeld te krijgen van jouw gezondheidssituatie en de oorzaak van je klachten.
Binnen een week na het gesprek ontvang je een versleutelde mail met daarin het voor jou op maat gemaakte behandelplan. Het plan bevat o.a adviezen over voeding, supplementen/kruiden, beweging en leefstijlaanpassingen. 

De praktische adviezen zijn op jouw situatie en voorkeuren aangepast zodat je direct aan de slag kan. Ook ontvang je recepten.
Je hebt vervolgens de mogelijkheid om 1 of meerdere vervolgafspraken te boeken met Hetty om je voortgang te bespreken en aanvullend advies te ontvangen.
De ervaring leert dat, voor de meeste mensen, 3 sessies in totaal voldoende zijn.

Kosten:
Intake + behandelplan: €125,-
Vervolgconsult: € 85,- 

Maak meteen een afspraak!

Kies je consult*
Kies een dag & tijd*
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Totaal kosten: €

Afspraak ingepland en nu?

Maak meteen een afspraak met Hetty en betaal makkelijk en veilig via de website. Je ontvangt een link met een uitnodiging voor een videocall op het door jou gekozen tijdstip. Je belt via een beveiligde verbinding om je privacy te waarborgen. Je hebt hier zelf geen software voor nodig.

Na het eerste online consult:

Over Hetty Crèvecoeur

Hetty houdt zich al ruim 20 jaar bezig met natuurlijke (vrouwen)gezondheid. Ze volgde een 5-jarige HBO-studie natuurgeneeskunde, heeft een associate degree in seksuologie, specialisatie in PNI (psycho-neuro-immunologie) en deed tal van nascholingen en cursussen.

Voor het bedrijf A. Vogel ontwikkelde ze de zeer succesvolle Lentekuur en gaf lezingen en advies over natuurlijke middelen aan duizenden mensen.  In Portugal begeleidde ze diverse vastenkuren. Daarnaast heeft ze jarenlang een eigen praktijk gehad.  

Tegenwoordig geeft Hetty lezingen, schrijft ze boeken en beheert het online platform Krachtvoer voor vrouwen.

Als vaste gezondheidsdeskundige is ze regelmatig te zien bij het tv-programma Koffietijd (RTL4).

Hetty is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT collectief en houd zich aan de beroepscode om de kwaliteit en veiligheid van deze consulten te garanderen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website ervaring te verbeteren.