Natuurlijk fit

Kickstart je energie in 3 dagen!

Gezien bij:

RTL4 logo
GezondNU logo
Zin tijdschrift logo
AVogel logo
Koffietijd logo

Krijg je natuurlijke energie weer terug!

Speciaal voor alle vrouwen die op zoek zijn naar meer energie, heb ik het Natuurlijk Fit programma ontwikkeld. Met dit programma leer je in 3 dagen, hoe jij je energieniveau op natuurlijke wijze kunt verhogen! Je krijgt heerlijke recepten, een boodschappenlijst en een handig dagschema.

Vanuit meer dan twintig jaar ervaring geef ik je informatie en praktische tips om elke dag fit en energiek te zijn. Alles op natuurlijke basis met de beste voeding en natuurlijke kruiden en supplementen.

Het Natuurlijk Fit programma
gaat je helpen!

Dit 3-daagse programma helpt je op een makkelijke en leuke manier je energieniveau te verhogen. Het enige wat je hoeft te doen is het dagschema, de boodschappenlijst en recepten te volgen.

Energiek met de kracht van de natuur

Als vrouw ligt er tegenwoordig nogal wat op je bord: werken, je liefdesleven, misschien wel kinderen, tijd voor je vrienden, tijd voor jezelf en daarnaast wil je ook nog gezond zijn en er goed uitzien. Je zou al moe worden als het leest! Niet gek toch dat veel vrouwen vermoeid  zijn?

Het kan echt anders! Je lichaam beschikt van nature over veel kracht en energie, je moet alleen wél de sleutels weten om die te activeren. Daar help ik je graag bij!

Na het volgen van dit programma weet je precies wat je moet doen om elke dag fit en energiek op te staan.

Hoe fijn is het, als je voldoende energie hebt om te werken, te sporten, er te kunnen zijn voor je vrienden, het thuisfront én het allerbelangrijkst: voor jezelf?

Dit online programma is een kickstart. De perfecte kickstart om jouw natuurlijke energiebronnen te ontdekken en te leren wat jij nodig hebt om goed in je vel te zitten. Zo ga je weer sprankelen en doe je waar jij blij van wordt! 

Zo kom je aan meer energie!

Je ontvangt een handig dagschema. Je vindt er al je energierecepten voor de dag, met daarnaast allerlei leuke weetjes en handige oefeningen.

Bij het programma ontvang je een boodschappenlijst. Zo kan je alles makkelijk van tevoren in huis halen en heb je er geen omkijken naar. De ingrediënten vind je gewoon in je eigen supermarkt.

Geniet van de lekkerste recepten, ze zijn door mij met zorg samengesteld om je zo optimaal mogelijk van energie te voorzien. Daarnaast ontvang je twee heerlijke recepten van gezondheidscoach Nora French. 

Wat moet je nou wel en juist niet eten om te bruisen van de energie? Met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van natuurlijke gezondheid geef ik je de beste, praktische voedingstips.

Tijdens het programma krijg je elke dag leuke achtergrondartikelen. Je leest precies hoe je lichaam energie maakt, zodat jij er je voordeel mee kan doen!

Je gedachten- en gevoelswereld beïnvloeden natuurlijk ook je energieniveau. Vind uit hoe je je mindset in kan zetten om jezelf een energieboost te geven.

Slaap is het fundament van je energieniveau en daarom mag het niet ontbreken in het programma. Ik geef je allerlei handige slaaptips die je waarschijnlijk nog niet kent. 

Bewegen kan je heel gericht inzetten om meer energie te krijgen. In het programma leg ik je uit welke vormen van bewegen perfect zijn voor een energieboost. 

Kruiden en supplementen kunnen je helpen aan meer energie en een betere nachtrust. Ik heb een handige supplementenwijzer opgesteld, zo lees je precies welke supplementen goed zijn voor jou.

Er zijn nog zoveel meer weetjes die online niet of nauwelijks te vinden zijn. Daarom ontvang je bij mijn programma tal van leuke, extra insidertips die ik exclusief met jou deel.

Klaar voor meer energie en plezier?
Bestel het 'Natuurlijk Fit Programma'

Natuurlijk fit

Kickstart je energie in 3 dagen!

'Leer beter eten, bewegen en slapen. Ontwikkel gewoontes die jou energie geven.'

Na het volgen van het programma:

WAT ZEGGEN ANDEREN?
Deze dames gingen je voor!

Wie is Hetty Crèvecoeur?

Ik ben gezondheidsdeskundige met een achtergrond in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie en een associate degree in seksuologie.

Het is mijn missie om alle vrouwen te bekrachtigen en te helpen op een natuurlijke manier gezond en gelukkig te zijn. Dit doe ik door mijn kennis over de kracht van de natuur met je te delen. Zo ben ik auteur, geef ik lezingen, schrijf ik over (vrouwen)gezondheid en ben ik regelmatig als expert te zien bij het programma ‘Koffietijd’.
Gedurende de afgelopen twintig jaar heb ik duizenden vrouwen met heel veel plezier mogen inspireren en begeleiden.

Met dit programma wil ik je helpen het maximale uit je energieniveau te halen. Op een makkelijke en leuke manier, zodat jij iedere dag weer fit en energiek door het leven gaat! 

JA, IK WIL OOK MEER
NATUURLIJKE ENERGIE KRIJGEN!

Je bent slechts één stap verwijderd van een energieker en gezonder leven. Vul je gegevens in, betaal veilig via iDEAL en ontvang direct het programma in je inbox

[arm_setup id=”1″ hide_title=”true”]

Deze website maakt gebruik van cookies om de website ervaring te verbeteren.