Natuurlijk fit

Kickstart je energie in 3 dagen!

Gezien bij:

RTL4 logo
GezondNU logo
Zin tijdschrift logo
AVogel logo
Koffietijd logo

Krijg je natuurlijke energie weer terug!

Speciaal voor alle vrouwen die op zoek zijn naar meer energie, heb ik het Natuurlijk Fit programma ontwikkeld. Met dit programma leer je in 3 dagen, hoe jij je energieniveau op natuurlijke wijze kunt verhogen! 

Vanuit meer dan twintig jaar ervaring geef ik je de beste informatie en praktische tips om elke dag fit en energiek te zijn. Alles op natuurlijke basis met de beste voeding en natuurlijke kruiden en supplementen.

 • Word jij vaak vermoeid wakker?
 • Sleep je jezelf af en toe de dag door?
 • Houd je jezelf op de been met zoetigheid?
 • Wil je wel gezond eten, maar heb je er simpelweg de energie niet voor?
 • Ben je vaak te moe om te sporten?
 • Lijdt je sociale leven onder je vermoeidheid?
 • Slaap je slecht?
 • Wil je meer energie, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Het Natuurlijk Fit programma
gaat je helpen!

Dit 3-daagse programma helpt je op een makkelijke en leuke manier je energieniveau te verhogen. Het enige wat je hoeft te doen is het dagschema, de boodschappenlijst en recepten te volgen.

Energiek met de kracht van de natuur

Als vrouw ligt er tegenwoordig nogal wat op je bord: werken, je liefdesleven, misschien wel kinderen, tijd voor je vrienden, tijd voor jezelf en daarnaast wil je ook nog gezond zijn en er goed uitzien. Je zou al moe worden als het leest..Niet gek toch dat veel vrouwen vermoeid  zijn?

Het kan echt anders! Je lichaam beschikt van nature over veel kracht en energie, je moet alleen wél de sleutels weten om die te activeren. Daar help ik je graag bij!

Na het volgen van dit programma weet je precies wat je moet doen om elke dag fit en energiek op te staan.

Hoe fijn is het, als je voldoende energie hebt om te werken, te sporten, er te kunnen zijn voor je vrienden, het thuisfront én het allerbelangrijkst: voor jezelf?

Dit online programma is een kickstart. De perfecte kickstart om jouw natuurlijke energiebronnen te ontdekken en te leren wat jij nodig hebt om goed in je vel te zitten. Zo ga je weer sprankelen en doe je waar jij blij van wordt! 

Zo kom je aan meer energie!

 • Volg het 3-daagse dagschema

Je ontvangt een handig dagschema, wat je heel makkelijk stap voor stap kan volgen. Je vindt er al je energierecepten voor de dag, met daarnaast allerlei leuke weetjes en handige oefeningen.

 • Ontvang de handige boodschappen-lijst

Bij het programma ontvang je een boodschappenlijst, zo kan je alles makkelijk van tevoren in huis halen en heb je er geen omkijken naar. De ingrediënten vind je gewoon in je eigen supermarkt.

 • Kook met de lekkerste recepten o.a. van Nora French

Geniet van de lekkerste recepten, ze zijn door mij met zorg samengesteld om je zo optimaal mogelijk van energie te voorzien. Daarnaast ontvang je twee heerlijke recepten van gezondheidscoach Nora French. 

 • Krijg de beste en gezondste voedingstips

Wat moet je nou wel en juist niet eten om te bruisen van de energie? Met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van natuurlijke gezondheid geef ik je de beste, praktische voedingstips.

 • Leer hoe je lichaam energie maakt

Tijdens het programma krijg je elke dag leuke achtergrondartikelen. Je leest precies hoe je lichaam energie maakt, zodat jij er je voordeel mee kan doen!

 • Verbeter je mentale balans

Je gedachte- en gevoelswereld beïnvloeden natuurlijk ook je energieniveau. Leer hoe je je mindset in kan zetten om jezelf een energieboost te geven.

 • Zorg dat je beter gaat slapen

Slaap is het fundament van je energieniveau en daarom mag het niet ontbreken in het programma. Ik geef je allerlei handige slaaptips die je waarschijnlijk nog niet kent. 

 • Leer bewegen voor meer energie

Bewegen kan je heel gericht inzetten om meer energie te krijgen. In het programma leg ik je uit welke vormen van bewegen perfect zijn voor een energieboost. 

 • Gebruik de supplementen-wijzer voor extra energie

Kruiden en supplementen kunnen je helpen aan meer energie en een betere nachtrust. Ik heb een handige supplementenwijzer opgesteld, zo lees je precies welke supplementen goed zijn voor jou.

 • Bonus: Unieke extra tips voor meer energie

Er zijn nog zoveel meer weetjes die online niet of nauwelijks te vinden zijn. Daarom ontvang je bij mijn programma tal van leuke, extra insidertips die ik exclusief met jou deel.

Klaar voor een leven met meer energie en plezier?
Bruis van de energie op een natuurlijke manier en bestel het 'Natuurlijk Fit Programma'!

Natuurlijk fit

Kickstart je energie in 3 dagen!

'Leer beter eten, bewegen en slapen. Ontwikkel gewoontes die jou energie geven.'

Na het volgen van het programma:

 • Sta je elke dag energieker op
 • Heb je minder energiedips gedurende de dag
 • Heb je minder behoefte aan zoetigheid
 • Weet je hoe en wat je kan eten voor meer energie
 • Heb je weer zin om te bewegen
 • Heb je meer energie voor de leuke dingen in het leven
 • Slaap je beter
 • Weet je precies wat je moet doen om je energieniveau hoog te houden

Wie is Hetty Crèvecoeur?

Ik ben gezondheidsdeskundige met een achtergrond in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie en een associate degree in seksuologie.

Gedurende de afgelopen twintig jaar heb ik duizenden vrouwen mogen helpen. En heb ik gezien hoe er soms geworsteld wordt met steigerende hormonen, menstruatie, bevallingen en de overgang. Daarnaast hebben we als vrouw tegenwoordig aardig wat op ons bordje liggen. Dat vergt heel wat van je lichaam en geest.

Het is mijn missie om alle vrouwen te bekrachtigen en ze te helpen lekker en natuurlijk in hun vel te laten zitten. Ik deel graag mijn kennis over de kracht van de natuur. Zo ben ik auteur, geef ik lezingen, schrijf over (vrouwen)gezondheid en ben ik regelmatig als expert te zien bij het programma ‘Koffietijd’.

In mijn boek ‘Krachtvoer voor Vrouwen’ geef ik volop tips om op natuurlijke wijze je gezondheid een boost te geven. En met dit programma wil ik je helpen het maximale uit je energieniveau te halen. Op een makkelijke en leuke manier, zodat jij iedere dag weer fit en energiek door het leven gaat.

JA, IK WIL OOK MEER
NATUURLIJKE ENERGIE KRIJGEN!

Je bent slechts één stap verwijderd van een energieker en gezonder leven. Vul je gegevens in, betaal veilig via iDEAL en ontvang direct het programma in je inbox

START HIER
VORIGE STAP
*
Voornaam
Dit veld is verplicht
Please enter valid data.
Vul een geldige naam in
*
Achternaam
Dit veld is verplicht
Please enter valid data.
This last name is invalid. Please enter a valid last name.
*
E-mailadres
Dit veld is verplicht
Vul een bestaand e-mailadres in
Vul een bestaand e-mailadres in
Dit e-mailadres bestaat al. Voer een ander adres in.
*
Wachtwoord
Dit veld is verplicht
Please enter valid data.
Voer minimaal 6 karakter in.
Please use atleast one lowercase character.
  Strength: Very Weak
  *
  Herhaal wachtwoord
  Dit veld is verplicht
  De wachtwoorden komen niet overeen
  De wachtwoorden komen niet overeen
  Betaalwijze
  Hoe wil je betalen
  Kortingscode
  Voer een coupon code in.
  Deze coupon code is helaas niet meer geldig.
  Deze coupon code is helaas niet geldig voor dit product.
  Deze coupon code is helaas niet meer geldig.
  BETALEN