Gezien bij:

RTL4 logo
GezondNU logo
Zin tijdschrift logo
AVogel logo
Koffietijd logo

Sleep je jezelf de dag door en ben je vaak ontzettend moe? Je bent zeker niet de enige! Veel vrouwen vragen zich af waar ze in hemelsnaam de energie vandaan moeten halen. Het kan écht anders en daar wil ik je graag bij helpen!

Je lichaam beschikt namelijk van nature over veel kracht en energie, je moet alleen nét even de sleutels weten om die te activeren.

Hoe fijn is het, als je voldoende energie hebt om met plezier te werken, te sporten, er te kunnen zijn voor je vrienden, het thuisfront én het allerbelangrijkst: voor jezelf!

Ik heb 5 handige natuurlijke energietips voor je die je snel op weg helpen.
Gewoon gratis in je inbox!

Wat krijg je in je inbox?

5 handige, natuurlijke tips met de sleutels om jouw energieniveau een boost te geven!

Wie is Hetty Crèvecoeur?

Ik ben gezondheidsdeskundige met een achtergrond in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie en een associate degree in seksuologie.

Ik vind alle vrouwen krachtvrouwen en doe graag mijn petje voor ze af!

Gedurende de afgelopen twintig jaar heb ik duizenden vrouwen mogen adviseren. Daarbij heb ik gezien hoe er geworsteld wordt met steigerende hormonen, menstruaties, bevallingen en de overgang. Tegenwoordig  ligt er ook nog eens best veel op het bord van vrouwen. De aard van het beestje is toch om alles zo goed mogelijk te willen doen en dat vergt heel wat van je lichaam en geest.

Het is dan ook mijn missie om alle vrouwen te bekrachtigen en ze te helpen om lekker hun vel te zitten op een natuurlijke manier. Ik deel graag mijn kennis over de kracht van de natuur met je. Zo ben ik auteur, geef ik lezingen, schrijf over (vrouwen)gezondheid en ben ik regelmatig als expert te zien bij het programma Koffietijd.

In mijn boek ‘Krachtvoer voor Vrouwen’ geef ik volop tips om op natuurlijke wijze je gezondheid een boost te geven.  En met deze tips wil ik je helpen het maximale uit je energieniveau te halen, op een makkelijke en leuke manier. Zodat je elke dag weer fit en energiek door het leven gaat.

DOWNLOAD HIER JE GRATIS ENERGIETIPS

Wacht niet langer en download hier de 5 gratis energietips die ik voor je heb samengesteld. 

Laat je gegevens achter, check je inbox en ga direct aan de slag, zodat jij straks ook bruist van de energie!

Boekcover optinpagina