Extra tips dag 1 afbeelding

Extra tips dag 1

Tip 1: Gebruik een snuifdoos

In de 18de eeuw had zowat iedereen een snuifdoos in de zak; een klein hulpmiddeltje voor het snuiven van tabak. Nu ga ik je natuurlijk niet adviseren om tabak te snuiven, maar wél de etherische olie van Rozemarijn. Deze geur heeft een instant opwekkend effect en maakt je hoofd fris. Besprenkel een watje met 2 druppels etherische olie van rozemarijn, doe dit een leeg luciferdoosje en gebruik je snuifdoos naar behoefte.

Tip 2: Track je cyclus

Je cyclus bepaalt je energieniveau als geen ander. Het effect van hormonen is bij elke vrouw anders. Sommige zijn erg moe tijdens de menstruatie en andere leven juist op. Download een cyclustracker app op je mobiel en houdt nauwkeurig je menstruatie bij en hoe je je van dag tot dag voelt. Je zult een patroon ontdekken waar je in je agenda rekening mee kan houden.

Tip 3: Poets je tanden

Neem je tandenborstel en tandpasta overal mee naar toe, want even je tandenpoetsen geeft je direct nieuwe energie. Maak er meteen een klein opfrisritueeltje van door je polsen onder koud water te houden en je make up bij te werken.

deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail

beste supplementen voor dagelijks gebruik

Geef jezelf een boost met deze Daily Essentials! De beste supplementen, speciaal geselecteerd door Krachtvoer voor Vrouwen voor jou. Goed opneembaar, hoog gedoseerd én volledig natuurlijk.

Ook interessant

Vergelijkbare artikelen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang elke maand de beste insider tips & tricks op het gebied van natuurlijke gezondheid.